Zbierame odpad, poďme spoločne vyčistiť krajinu

Dnešný zber nebol ako tie pred tým, niečo sa zmenilo. Máme dnes so sebou fotoaparát, a dokonca hneď po zbere píšeme aj tento článoček. Dlho sme premýšľali ako by sme sa mohli svetu odvďačiť, no jedno sme vedeli, chceli sme to robiť na lokálnej úrovni. Tak aby človek mohol reálne cítiť a vidieť to na čom pracujeme. Tvoríme veci do ktorých sa snažíme zakomponovať materiály šetrné k životnému prostrediu. A čo tak tomu prostrediu v ktorom žijeme rovno pomôcť? Zbaviť naše lesy ton a ton odpadu ktorý by sa v ňom rozkladal tisíce rokov alebo by bol odplavený niekam do mora. Rozhodli sme sa za každú objednávku vyzbierať kilo odpadu z lesov a potokov. Zbierať chodíme tak či tak, no čo ak by sme mohli chodiť viac? Zbierať viac odpadu? Čistiť väčšie plochy? 

Najkrajšie by bolo ak by sme dokázali motivovať Vás, našich zákazníkov. Naše produkty by sa tak stali len akýmsi symbolom. Symbolom ľudí ktorým na svete záleží. Motto pre dnešok: "vyzeraj dobre, konaj dobro".

Dosť bolo o snoch, poďme k samotnému zberu.

Zbierať sme sa vybrali k obci Veľká Lomnica, na potok o ktorom dobre vieme že má problém s odpadom. Kamarátsky sme vyriešili veľké auto ktoré sme túžili zaplniť až po strop. Realita na potoku na nás doľahla hneď po príchode na miesto. V okolí auta sme vyzbierali prvé vrece. Najhoršie na tom však je to, že sme na rovnakom mieste boli asi mesiac skôr.. Odpad tam vždy splavia silné dažde.

Tachometer?

 Aspoň že nie je natankované

Detský kočiar

Pustili sme si aj hudbu

Požiarnici

Nakladáme

 Dovoz na skládku

Spolu sme pre dnešný deň vyzbierali viac ako 300 kg odpadu. Ak ste článok dočítali až sem a mali by ste nejaké otázky, neváhajte nás kontaktovať. 

ĎAKUJEME